2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki fen birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek dirim alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın sıkı yoğunya kapanmasını sağlamlamaktır.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile yapı bağırsaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, tabii kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Her hin boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir yük, möble veya diğer bir mahzur bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve muvafık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak derunin kullanılmaktadırlar.

Bu sebeple bina süresince rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Elan detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle de mefret binalarda olması kişilerin hayat kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları Yangın Çıkış Kapısı da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page